Webshop

iiyama ProLite XUB2796HSU-B5 computer monitor 68,6 cm (27″) 1920 x 1080 Pixels Full HD LED Zwart

171,75 incl. BTW

MON Iiyama ProLite 27inch Full-HD LED Zwart

Uitverkocht

Onze service

  • 1-5 werkdagen levertijd
  • Installatie op locatie mogelijk
  • 14 dagen bedenktijd

Deze iiyama ProLite computermonitor is een uitstekende keuze voor professionals die streven naar nauwkeurige kleurweergave en een heldere kijkervaring. Met zijn 68,6 cm (27 inch) Full HD LED-scherm en strakke zwarte behuizing biedt deze monitor zowel stijl als prestaties.

Het Full HD LED-scherm van de XUB2796HSU-B5 iiyama ProLite levert gedetailleerde beelden met een resolutie van 1920 x 1080 pixels. Of je nu bezig bent met grafisch ontwerp, fotobewerking of professionele multimedia-weergave, je zult genieten van scherpe en levendige visuals met nauwkeurige kleurweergave.

Deze monitor is ontworpen met oog voor precisie. Met de geïntegreerde IPS-paneeltechnologie biedt deze monitor een brede kijkhoek en consistente kleurweergave, zodat je vanuit vrijwel elke positie een helder en kleurrijk beeld hebt. Dit is vooral belangrijk voor professionele taken waarbij kleurnauwkeurigheid van cruciaal belang is.

Daarnaast is deze monitor uitgerust met diverse geavanceerde functies om je workflow te verbeteren. Met de Blue Light Reducer- en Flicker-Free-technologieën wordt de belasting op je ogen verminderd, zelfs bij langdurig gebruik, waardoor je comfortabel kunt werken zonder vermoeidheid.

Deze monitor biedt ook handige ergonomische aanpassingen. Je kunt het scherm in hoogte verstellen, kantelen en draaien om de ideale kijkpositie te vinden en een ergonomische werkhouding te behouden. Dit zorgt voor comfort en helpt bij het verminderen van nek- en rugklachten.

 

*3 jaar via Complies

Merk

Merk code

Status

Heeft u een vraag?

Bel direct met onze ICT specialist

06 517 128 13