Webshop

iiyama ProLite XB3288UHSU-B1 LED display 80 cm (31.5″) 3840 x 2160 Pixels 4K Ultra HD Zwart

559,35 incl. BTW

MON Iiyama ProLite 31.5inch 4K Ultra HD Zwart

Uitverkocht

Onze service

  • 1-5 werkdagen levertijd
  • Installatie op locatie mogelijk
  • 14 dagen bedenktijd

De ProLite XB3288UHSU-B1 is een 32” 4K-monitor die 4 keer meer informatie kan weergeven dan een Full HD-scherm. Het is daarom geschikt voor een groot aantal toepassingen die een bovengemiddeld kijkgebied vereisen, zoals desktop publishing, CAD/CAM tekenen, datavirtualisatie, fotografisch en webdesign. De VA-paneeltechnologie biedt uitzonderlijke kleurprestaties, een hoog contrast en brede kijkhoeken. HDMI, DisplayPort en een hoofdtelefoonaansluiting zorgen voor compatibiliteit met verschillende apparaten en mediaplatforms. De in hoogte verstelbare standaard zorgt ervoor dat je de schermpositie eenvoudig kunt aanpassen aan je voorkeuren.

UHD-resolutie (3840×2160), beter bekend als 4K, biedt een gigantisch weergavegebied met 4 keer meer informatie en werkruimte dan een Full HD-scherm. Dankzij de hoge DPI (dots per inch) wordt een ongelooflijk scherp en helder beeld weergegeven.

VA-paneeltechnologie biedt een hoger contrast, donkerder zwart en veel betere kijkhoeken dan standaard TN-technologie. Het scherm ziet er goed uit vanuit welke hoek je er ook naar kijkt.

Met de PIP-functie (Picture in Picture) kun je beelden van twee verschillende bronnen tegelijkertijd bekijken.

Flikkervrije monitoren met de blauwlichtreductiefunctie verminderen de spanning en vermoeidheid die worden veroorzaakt door flikkering en blauwlichtuitstraling van gewone monitoren aanzienlijk.

Spelen met vrienden? Gebruik de geïntegreerde luidsprekers van hoge kwaliteit. Wil je niemand storen? Sluit je headset aan op de hoofdtelefoonaansluiting en geniet!

 

*2 jaar via Complies

Merk

Merk code

Status

Heeft u een vraag?

Bel direct met onze ICT specialist

06 517 128 13