Webshop

ASUS ZenScreen MB16ACE LED display 39,6 cm (15.6″) 1920 x 1080 Pixels Full HD Grijs

223,95 incl. BTW

ASUS ZenScreen MB16ACE LED display 39,6 cm (15.6″) 1920 x 10

Uitverkocht

Onze service

  • 1-5 werkdagen levertijd
  • Installatie op locatie mogelijk
  • 14 dagen bedenktijd

De ASUS ZenScreen MB16ACE is ontworpen om je productief te houden, waar je ook bent. Het is een zeer draagbare monitor met een hybride signaaloplossing, wat betekent dat het slechts één USB-connectorkabel nodig heeft om volledig compatibel te zijn met bijna elke laptop. Met een superslank profiel van 8 mm en een gewicht van slechts 0,71 kg is de ZenScreen MB16ACE ook de lichtste 15,6 inch begeleidende displaymonitor.

De ZenScreen MB16ACE vereist slechts een enkele USB-verbinding voor zowel stroom als video-overdracht vanaf je hostapparaat. Het beschikt over een innovatieve hybride signaaloplossing met native ondersteuning voor USB Type-C (USB-C) verbindingen, en gebruikt een geïnstalleerde driver om USB Type-A-connectoren volledig te ondersteunen. Het omkeerbare, overal-aansluitbare USB-C-ontwerp maakt snelle, probleemloze verbinding met elk apparaat mogelijk.

De ZenScreen MB16ACE is ideaal voor gebruik als secundaire monitor voor presentaties met twee monitoren, en de veelzijdigheid helpt je efficiënter te werken wanneer je onderweg bent. Het weegt slechts 0,71 kg en met zijn ultradunne profiel van 8 mm past het gemakkelijk in elke reistas.

Met de DisplayWidget-software kan de ZenScreen MB16ACE automatisch zijn oriëntatie detecteren en de monitor tussen landschaps- en portretmodus schakelen. Landschapsmodus is ideaal voor presentaties en Excel-bladen, terwijl portretmodus je een perfect zicht geeft op items zoals codes, documenten, boeken of mobiele websites.

De ZenScreen MB16ACE beschikt over een Full HD-paneel dat verbluffende 1920 x 1080 resolutie visuals levert met uitstekende kleurreproductie. Het maakt gebruik van IPS-technologie om je meer flexibiliteit te bieden bij het uitbreiden van je scherm, zodat je nog steeds uitstekende kleur en contrast krijgt – zelfs vanuit extreme kijkposities.

De nieuwe opvouwbare slimme hoes beschermt de ZenScreen MB16ACE tegen stof en krassen met een lichter gewicht. De hoes kan worden opgevouwen tot een standaard om de monitor rechtop te zetten in zowel portret- als landschapsoriëntatie. De ZenScreen MB16ACE is ontworpen met een slim pennen-gat in de rechterbenedenhoek, waar je een pen kunt insteken om het scherm rechtop te zetten wanneer je de slimme hoes niet gebruikt.

Exclusieve ASUS Ultra-Low Blue Light-technologie beschermt je tegen schadelijk blauw licht. Het biedt vier blauwlichtfilterinstellingen die eenvoudig toegankelijk zijn via het schermmenu via de sneltoets.

Het is tijd om afscheid te nemen van vermoeide, gespannen ogen. De ZenScreen MB16ACE beschikt over door TÜV Rheinland-gecertificeerde ASUS Flicker-free technologie om flikkering te verminderen voor een comfortabele kijkervaring. Deze technologie helpt het aantal gevallen van oogvermoeidheid en andere schadelijke aandoeningen te minimaliseren, vooral wanneer je lange, ontelbare uren voor een display zit en favoriete video’s bekijkt.

 

*1 jaar via Complies

Merk

Merk code

Status

Heeft u een vraag?

Bel direct met onze ICT specialist

06 517 128 13