Webshop

ASUS VT168HR computer monitor 39,6 cm (15.6″) 1366 x 768 Pixels WXGA LED Touchscreen Zwart

229,75 incl. BTW

ASUS VT168HR computer monitor 39,6 cm (15.6″) 1366 x 768 Pix

Uitverkocht

Onze service

  • 1-5 werkdagen levertijd
  • Installatie op locatie mogelijk
  • 14 dagen bedenktijd

De ASUS VT168HR touchscreen monitor combineert 10-punts multi-touch mogelijkheden met uitstekende beeldkwaliteit, flexibele connectiviteit en geweldige ergonomie. Het nauwkeurige en accurate multi-touch display – waarmee tot 10 gelijktijdige aanrakingen mogelijk zijn – is geoptimaliseerd voor gebruik met Windows 10, waardoor je slimmer en efficiënter kunt werken.

VT168HR heeft de tests doorstaan en is bevestigd dat het de beste compatibiliteit en betrouwbaarheid heeft met het Windows 10-besturingssysteem. Dit zorgt ervoor dat thuis- en zakelijke gebruikers van het nieuwe besturingssysteem van Microsoft kunnen profiteren van de ASUS Touch Monitor.

ASUS Splendid Video Intelligence Technology maakt gebruik van een kleurenmotor met acht vooraf ingestelde modi. Hiermee kun je je display eenvoudig aanpassen voor de beste kleurnauwkeurigheid en beeldgetrouwheid, afhankelijk van het type content dat wordt weergegeven. Je kunt de presets bereiken via een aangewezen sneltoets.

VT168HR heeft meerdere video- en randapparatuuraansluitingen, waaronder VGA en HDMI, waardoor het geschikt is voor gebruik overal, zowel thuis als op kantoor.

VT168HR heeft een elegante ronde basis met een ergonomisch ontworpen kantelbare standaard waarmee je de ideale kijkpositie kunt kiezen. De monitor is ook compatibel met VESA-montage, waardoor hij gemakkelijk op een muur of monitorarm kan worden gemonteerd. Geavanceerde energiebesparende functies zorgen voor lage energiekosten en maximale betrouwbaarheid, en voldoet aan strenge milieunormen, waaronder RoHS, ENERGY STAR en TCO.

VT168HR heeft strenge prestatietests ondergaan en is bekroond met Flicker-Free en Low Blue Light-certificeringen door TÜV Rheinland-laboratoria, een wereldwijde aanbieder van technische, veiligheids- en certificeringsdiensten, om de weergavekwaliteit met een helder beeld te tonen en te voorkomen dat gebruikers last krijgen van oogvermoeidheid en vermoeidheid.

Het door TUV Rheinland-gecertificeerde ASUS Blue Light Filter beschermt je tegen schadelijk blauw licht, en je kunt gemakkelijk toegang krijgen tot de vier verschillende filterinstellingen via een sneltoets. VT168HR heeft strenge prestatietests ondergaan en is gecertificeerd door TUV Rheinland-laboratoria, een wereldwijde aanbieder van technische, veiligheids- en certificeringsdiensten, om flicker-free te zijn en lage niveaus van blauw licht uit te stralen.

Het is tijd om afscheid te nemen van die vermoeide, vermoeide ogen. VT168HR beschikt over door TUV Rheinland-gecertificeerde ASUS Flicker-Free-technologie om flikkering te verminderen voor een comfortabele kijkervaring. Deze technologie helpt het aantal gevallen van oogvermoeidheid en andere schadelijke aandoeningen te minimaliseren, vooral wanneer je lange, ontelbare uren voor een display doorbrengt met het kijken naar favoriete video’s.

 

*1 jaar via Complies

Merk

Merk code

Status

Heeft u een vraag?

Bel direct met onze ICT specialist

06 517 128 13