Webshop

ASUS VA24ECPSN computer monitor 60,5 cm (23.8″) 1920 x 1080 Pixels Full HD LCD Zwart

214,45 incl. BTW

ASUS VA24ECPSN computer monitor 60,5 cm (23.8″) 1920 x 1080

Uitverkocht

Onze service

  • 1-5 werkdagen levertijd
  • Installatie op locatie mogelijk
  • 14 dagen bedenktijd

Verbeter je productiviteit met de ASUS VA24ECPSN, een 23,8-inch Full HD (1920 x 1080) monitor met een randloos IPS-paneel voor een brede kijkhoek en ongelooflijk scherpe beelden en prachtige videoweergave. Stabiele internetverbinding en één-kabel docking naar je laptop met RJ45 en USB-C aansluiting. Tot 75Hz verversingssnelheid met Adaptive-Sync technologie om vervaging te elimineren en een scherpe en soepele kijkervaring te garanderen. Het zeer ergonomische ontwerp met kantel-, draai-, pivot- en hoogteaanpassingen, samen met de door TÜV Rheinland-gecertificeerde Flicker-free en Low Blue Light, biedt een comfortabele kijkervaring.

Het randloze IPS-paneel biedt 178° kijkhoeken, zowel horizontaal als verticaal, zodat je kunt genieten van de prachtige visuals vanuit bijna elke richting.

Een meegeleverde USB-C®-poort maakt super snelle gegevensoverdrachten mogelijk, DisplayPort-connectiviteit en 65W voedingslevering om apparaten op te laden via slechts één USB-C-kabel. De monitor dient ook als een USB-hub: elk apparaat dat is aangesloten op de USB Type-A-poorten krijgt toegang tot andere randapparatuur die is aangesloten op de andere USB-poorten.

Samen met een USB-C-poort biedt de ASUS VA24ECPSN een HDMI, DisplayPort, drie USB-A downstream-poorten en RJ45 – dus het is compatibel met een grote verscheidenheid aan apparaten. VA24ECPSN bevat zelfs een RJ45 Ethernet-poort om verbonden apparaten te voorzien van een stabiele internetverbinding voor meer ruimtebesparing en gemak. Het heeft ook een doorvoerpoort voor de hoofdtelefoonaansluiting.

Met twee geïntegreerde luidsprekers verbetert VA24ECPSN jouw audiovisuele ervaringen, voor grenzeloos entertainment en multimedia genot.

Flexibele kantel-, draai-, pivot- en hoogteaanpassingen maken het gemakkelijk om de meest comfortabele kijkpositie te vinden. Het scherm kan ook een volledige 90° worden gedraaid naar een staande oriëntatie, wat ideaal is voor werken met lange documenten, coderen of browsen op websites.

Voor kijkcomfort en bescherming tegen potentieel schadelijk blauw licht, biedt het intuïtieve en flexibele instellingen die eenvoudig toegankelijk zijn via het schermmenu.

Het kabelbeheerontwerp helpt je verschillende kabels te organiseren en te verbergen om je bureau opgeruimd te houden.

 

*1 jaar via Complies

Merk

Merk code

Status

Heeft u een vraag?

Bel direct met onze ICT specialist

06 517 128 13