Webshop

ASUS VA24DQSB computer monitor 60,5 cm (23.8″) 1920 x 1080 Pixels Full HD LCD Zwart

214,99 incl. BTW

ASUS VA24DQSB computer monitor 60,5 cm (23.8″) 1920 x 1080 P

Uitverkocht

Onze service

  • 1-5 werkdagen levertijd
  • Installatie op locatie mogelijk
  • 14 dagen bedenktijd

De ASUS VA24DQSB is een 23,8-inch Full HD-monitor met een randloos IPS-paneel voor een brede kijkhoek, dat ongelooflijk scherpe beelden en indrukwekkende videoweergave levert. Met een verversingssnelheid tot 75 Hz en Adaptive-Sync-technologie om ghosting te voorkomen en een scherpe en heldere videoweergave te garanderen. Het zeer ergonomische ontwerp met kantel-, draai-, zwenk- en hoogteverstelling, samen met de TÜV Rheinland-gecertificeerde flikkervrijheid en de blauwlichtfilter, zorgt voor een prettige kijkervaring.

De Full HD-resolutie en het randloze IPS-paneel bieden een kijkhoek van 178° zowel horizontaal als verticaal, zodat je kunt genieten van verbluffende beeldweergave vanuit bijna elke hoek.

Diverse aansluitmogelijkheden, waaronder HDMI, DisplayPort, D-Sub en een USB-hub, maken eenvoudige verbinding met een verscheidenheid aan pc’s, laptops, consoles, mediaspelers, toetsenborden en muizen mogelijk. Bovendien heeft de monitor ook line-in- en hoofdtelefoonaansluitingen voor het gemakkelijk aansluiten van audiotoestellen.

Dankzij de ergonomische standaard met kantel-, draai-, zwenk- en hoogteverstelling is een comfortabele kijkpositie altijd binnen handbereik. De standaard biedt een uitstekende keuze aan kijkopties voor meer productiviteit en comfort. Het scherm kan ook verticaal tot 90 graden worden gedraaid voor gebruik in portretstand, wat handig is bij het werken met lange documenten, coderen of surfen op lange websites.

 

*2 jaar via Complies

Merk

Merk code

Status

Heeft u een vraag?

Bel direct met onze ICT specialist

06 517 128 13