Webshop

ASUS MB16AMT computer monitor 39,6 cm (15.6″) 1920 x 1080 Pixels Full HD LED Touchscreen Multi-gebruiker Zwart, Grijs

469,19 incl. BTW

ASUS MB16AMT computer monitor 39,6 cm (15.6″) 1920 x 1080 Pi

Uitverkocht

Onze service

  • 1-5 werkdagen levertijd
  • Installatie op locatie mogelijk
  • 14 dagen bedenktijd

ASUS ZenScreen™ Touch MB16AMT is een slanke en lichtgewicht draagbare monitor met een grote ingebouwde batterij van 7800mAh, ontworpen om je mobiele productiviteit naar nieuwe hoogten te tillen. Het responsieve en intuïtieve 10-punts touchscherm ondersteunt veeg-, scroll-, sleep- en knijpbewegingen om taken efficiënter uit te voeren. Het levert ook een nauwkeurige aanraakervaring met de innovatieve ZenScreen Touch-app, waarmee je apps vanaf je Android-telefoon kunt weergeven en bedienen voor een productiviteitsboost op een groot scherm. Hybride signaal USB-C™ en micro-HDMI-connectiviteit maken het mogelijk om inhoud van een breed scala aan draagbare apparaten weer te geven, zodat je kunt genieten van een uitgebreid zicht voor de beste werk- en entertainmentervaringen, waar je ook gaat.

Met zijn interactieve 10-punts touchscreen biedt ZenScreen Touch MB16AMT een zeer nauwkeurige, responsieve en naadloze aanraakervaring*, waardoor je documenten kunt bewerken, op dia’s kunt tekenen of games kunt spelen met je vingertoppen. Het is compatibel met Windows 10, waardoor je slimmer en efficiënter kunt werken.

De exclusieve ZenScreen Touch-app stelt je in staat om je Android*-telefoon te bekijken en te bedienen met het grotere scherm van ZenScreen Touch MB16AMT. Naast het bieden van een comfortabeler zicht op alle inhoud, is deze grotere schaal perfect voor complexe taken zoals het bewerken van documenten, foto’s en video’s.

Met hybride signaal USB-C™ en micro-HDMI-connectiviteit kunt je inhoud weergeven vanaf een grote verscheidenheid aan apparaten, waaronder laptops, smartphones, gameconsoles, camera’s en tablets, voor een uitgebreider zicht voor werk of plezier. Het beschikt over een innovatieve hybride signaaloplossing met native ondersteuning voor USB Type-C-verbindingen en maakt gebruik van een geïnstalleerde driver om USB Type-A*-connectoren te ondersteunen voor volledige compatibiliteit. Het omkeerbare, altijd-op USB-C-ontwerp maakt snelle, probleemloze verbinding met elk apparaat mogelijk.

Met twee geïntegreerde luidsprekers verbetert ZenScreen Touch MB16AMT je audiovisuele ervaringen, waar je ook bent. Het beschikt ook over een ingebouwde batterij van 7800mAh die tot vier uur* gebruik biedt op één lading. Met zijn eigen batterij put ZenScreen Touch MB16AMT de energie van het verbonden apparaat niet uit. Dit stelt je in staat om langer te werken of meer video’s te bekijken tijdens het reizen. Wanneer het tijd is om op te laden, verdubbelt de Quick Charge 3.0-technologie de laadsnelheid van de batterij in vergelijking met algemene adapters, waardoor minimale downtime wordt gegarandeerd.

ZenScreen™ MB16AMT heeft een Full HD-paneel dat verbluffende 1920 x 1080 resolutie visuals levert. Het maakt gebruik van IPS-technologie om je meer flexibiliteit te bieden bij het uitbreiden van je scherm, zodat je nog steeds superieure kleur en contrast krijgt – zelfs vanuit extreme kijkposities.

Zelfs met zijn premium metalen achterkant weegt het slechts 0,9 kg, en zijn ultraslanke profiel van 9 mm zorgt ervoor dat het gemakkelijk in elke reistas past.

 

*1 jaar via Complies

Merk

Merk code

Status

Heeft u een vraag?

Bel direct met onze ICT specialist

06 517 128 13