Webshop

Amazon Echo Show 5 REFURBISHED

64,95 incl. BTW

Amazon Echo Show 5

1 op voorraad

Onze service

  • 1-5 werkdagen levertijd
  • Installatie op locatie mogelijk
  • 14 dagen bedenktijd

Begin de dag goed, met de Echo Show 5 en Alexa. Creëer je eigen ochtendroutine en word wakker met lichtregeling en je favoriete nummer als alarmgeluid. Bekijk je agenda en nieuws in één oogopslag, luister naar een podcast, voer videogesprekken met familie en vrienden en stream muziek of series – allemaal met je stem.

In combinatie met compatibele lampen, thermostaten, enz. kun je met de Echo Show 5 je slimme huis bedienen met je stem of het interactieve display. Je kunt ook routines instellen.

Gebruik de beveiligde toegang tot de ingebouwde camera om op elk moment rond te kijken en te controleren of alles in orde is.

Start een videogesprek met vrienden en familie die een Echo Show of de Alexa-app hebben met een spraakopdracht. Stuur aankondigingen naar andere compatibele apparaten in je huis en gebruik Drop In als intercom voor verschillende kamers of favoriete contacten.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en sportuitslagen. Bekijk series, films, muziekvideo’s en filmtrailers op Prime Video, Netflix en andere platforms. Stream muziek met Amazon Music, Apple Music en Spotify.

Met Amazon Photos kun je van je startscherm een digitaal fotolijstje maken. Het kan jouw foto’s afwisselend met andere inhoud van het startscherm of als diavoorstelling weergeven. Prime-leden profiteren ook van onbeperkte cloud-opslag voor foto’s.

Alexa leert voortdurend bij en heeft duizenden Skills – en er komen er steeds meer bij. Vaardigheden zijn als apps en bieden je veel mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld spelletjes spelen of iets nieuws leren met wikiHow. Zeg gewoon: “Alexa, wat zijn Skills?”

Alexa en Echo Show-apparaten zijn ontworpen met privacymaatregelen op meerdere niveaus. Deze zorgen voor transparantie en controle tijdens jouw Alexa-ervaring. Je kunt bijvoorbeeld de microfoon en de camera met één druk op de knop in- en uitschakelen, het ingebouwde cameraklepje voor de lens schuiven of jouw spraakopnamen wissen.

Je hoeft geen milieuwetenschapper te zijn om duurzame keuzes te maken. Bij de ontwikkeling van dit apparaat is aandacht besteed aan duurzaamheid in de volgende aspecten:

Materiaal
30% van de gebruikte kunststoffen is verkregen door recycling van consumentenafval.100% van het gebruikte textiel is verkregen door recycling van consumentenafval.100% van het gebruikte aluminium is gerecycled gietaluminium. Apparaat, kabel en adapter inbegrepen.

Schone energie
Amazon bouwt nieuwe wind- en zonneparken om schone energie te produceren die gelijk is aan de elektriciteit die dit apparaat gebruikt. Zie de pagina over duurzaamheid voor meer informatie.

Verpakking van het apparaat
96% van de verpakking van dit apparaat is gemaakt van houtvezelmateriaal uit verantwoord beheerde bossen of gerecycleerde bronnen.

Dit betreft een refurbished model klasse Gold. Dit betekent dat dit product hoogstens 1 gebruiksspoortje kan vertonen.

Refurbished zijn producten die door leeftijd, verpakkingen of gebruikssporen niet meer als nieuw zijn te verkopen. Onze refurbished producten zijn verdeeld in 3 gradaties: Refurbished Gold, Refurbished Silver en Refurbished Bronze. Elk product wordt door ons uitvoerig bekeken en gecontroleerd op eventuele mankementen/defecten. Met een refurbished aankoop heb je een kwalitatief goed product in handen voor een scherpe prijs.

 

*1 jaar via Complies

Merk

Merk code

Status

Heeft u een vraag?

Bel direct met onze ICT specialist

06 517 128 13