Webshop

Mobiparts Tablet Stand Holder Metal size L – Zwart

11,59 incl. BTW

Mobiparts Tablet Stand Holder Metal size L – Black

17 op voorraad

Onze service

  • 1-5 werkdagen levertijd
  • Installatie op locatie mogelijk
  • 14 dagen bedenktijd

Haal alles uit je tablet! Gebruik je tablet waar het voor het bedoeld is. Verbeter je communicatie en werk efficiënter door middel van deze handige standaard. Alles heeft netjes een plek op het bureau, het kopje koffie, papierwerk, de pennen, maar je tablet ligt meestal ergens plat of in een hoekje. Met deze handige stand sta je altijd in contact met je collega’s, klanten en andere contacten. Mis nooit een bericht en houd de belangrijke dingen in het leven dichtbij.

Voordelen:
+ Opvouwbare houder, geschikt voor alle tablets.
+ Premium aluminium constructie en ultra sterk.
+ Altijd de beste camera positie of kijkhoek.
+ Ideaal te gebruiken tijdens Microsoft Teams, Skype, TikTok of andere communicatie apps.
+ Antislip dopjes voorkomen schuiven.

Werk efficiënter en verbeter je communicatie Gebruik de standaard tijdens een meeting en verbeter je communicatie. Naast Microsoft Teams, Skype of andere communicatie apps is deze stand ook handig voor face-time chatten of om filmpjes op te kijken. De uitklapbare stand is in meerde hoeken te plaatsen, zo heb je altijd de beste camera positie en kijkhoek. Vouw de panelen weer dicht en de stand is zo smal dat hij zelfs in je broekzak past. Klik en klaar!

Gebruik de standaard als tablet houder op je nachtkastje, of tijdens het koken in de keuken. Geef je tablet een vaste plek in de woonkamer of werkkamer. Gebruik je handen voor de belangrijk dingen in het leven, en niet om je tablet vast te houden. Geen gereedschap nodig, klik en klaar!

Opvouwbare houder, geschikt voor alle tablets! 270º Rotatie: in diverse kijkhoeken te plaatsen Ultra sterk, zakt niet naar beneden Altijd de beste camera positie of kijkhoek Geen gereedschap nodig, heel eenvoudig klik en klaar!

 

*1 jaar via Complies

Merk

Merk code

Status

Heeft u een vraag?

Bel direct met onze ICT specialist

06 517 128 13