Telecom

Zakelijke telefonie voor het MKB

Uw bedrijf moet bereikbaar zijn. Medewerkers moeten eenvoudig en voordelig kunnen bellen en gebeld worden. Met vaste of mobiele telefoons óf via het internet, via VoIP.

Van Mourik Computerservice zorgt ervoor dat de zakelijke telefonie of het ICT-netwerk van uw bedrijf goed geregeld is.

Betrouwbare, stabiele en flexibele oplossingen tegen minimale kosten.

Betrouwbare telecom oplossingen voor uw bedrijf

Een telefoonstoring kan u klanten kosten. Met stabiele zakelijke telefonie voorkomt u een groot deel van de problemen.

Maar stabiliteit mag niet ten koste gaan van flexibiliteit! Nieuwe medewerkers geeft u eenvoudig een eigen vaste en/of mobiele telefoon. Mét een professioneel ogend telefoonnummer. Eventuele bundels zijn met een druk op de knop aan te passen.

Welke oplossingen zijn geschikt voor uw midden- of kleinbedrijf? Er zijn vele opties en mogelijkheden. Uw situatie en wensen vormen de uitgangspunten voor de inrichting van uw zakelijke telefonie.

Van Mourik richt onder andere de volgende telecomoplossingen in:

  • Vaste en mobiele telefoons die naadloos samenwerken
  • Voordelig zakelijk mobiel bellen via het internet, VoIP
  • Zakelijke telefoonnummers, zoals 088, 0800, 0900-nummers

Persoonlijke en betaalbare service

Als ondernemer wilt u zich niet bezig houden met randzaken als de zakelijke telefonie. Het moet gewoon werken en het liefst tegen zo laag mogelijke kosten.

Wij luisteren naar uw behoeften en denken met u mee. Oplossingen en goedkopere alternatieven worden aangedragen en besproken. Als ondernemers onder elkaar. Doordat wij lage vaste kosten en de juiste ingangen hebben, kunnen wij zakelijke telefonie voordelig aanbieden. Hoe voordelig? Dat weten wij wanneer we samen de juiste oplossingen gevonden hebben!

Werkend vanuit Zoelen, bij Tiel, bedienen wij vooral klanten in de provincies Utrecht, Gelderland en Noord-Brabant. Maar natuurlijk bent u ook meer dan welkom wanneer u daarbuiten gevestigd bent.

Neem contact op met Van Mourik Computerservice om te bespreken hoe uw zakelijke telefonie het best ingericht kan worden.

Heeft u een vraag?

Bel direct met onze ICT specialist

06 517 128 13
Bij Voice over IP of VoIP wordt het internet of een ander IP-netwerk gebruikt om spraak te transporteren. Kortom u belt via internet. Hierdoor wordt telefonie mogelijk op datanetwerken en ontstaat de mogelijkheid om de voorheen traditioneel gescheiden werelden van spraak en data samen te voegen. Groot voordeel zijn de lagere kosten en het gemak van één aanspreekpunt.
Meer informatie
Meerdere toestellen en telefoonnummers binnen één bedrijf, die vormen de telefooncentrale. Van Mourik Computer Service verzorgt de inrichting hiervan op maat. Neem contact met ons op, dan nemen we samen uw wensen door en komen we tot een degelijk advies en klantvriendelijke implementatie.
Meer informatie
Zorgeloos in gebruik nemen van uw telefonie. Dat is wat u graag wil en dat is wat wij graag voor u verzorgen. Ook onderhoud aan uw installatie en up to date houden van de systemen is voor ons geen enkel probleem. Een aanspreekpunt en heldere instructie, bel Van Mourik Computerservice en maak een afspraak.
Meer informatie
Onze service is onafhankelijk, wij worden niet door derden aangestuurd en zijn vrij in het maken van onze keuzes voor bepaalde producten en diensten. Belangrijk voor u om te weten, voor ons een belangrijk onderdeel van onze identiteit.
Meer informatie
Maatwerk dat is wat we hier leveren. Lage tarieven, geen onvoorziene kosten en advies op het gebied van telecom. Neem contact op het Van Mourik Computerservice voor advies op maat.
Meer informatie

Wij staan voor u klaar!

Alles onder één dak
Met één aanspreekpunt
Van ZZP tot MKB
Een oplossing voor iedere situatie
Professionele support
Voor vragen, advies en hulp of afstand

ICT

Ondersteuning van A-Z op het gebied van ICT.
Bekijk alle diensten

Telecom

Telefonie kent voor ons geen geheimen.
Bekijk alle diensten

Beveiliging

Veiligheid en bescherming van uw materiaal staat bovenaan.
Bekijk alle diensten

Onze Partners

Meer weten over onze diensten? Neem vrijblijvend contact op.