Retourbeleid

Retourbeleid:

Bedankt voor uw bestelling bij Van Mourik Computerservice. Wij hopen dat u tevreden bent en plezier heeft van uw bestelling. Het is echter mogelijk dat er iets mis is gegaan bij uw bestelling.

Is uw bestelling niet geheel naar verwachting, is uw bestelling defect of heeft u een verkeerd product ontvangen? Neem contact met ons op en we gaan het oplossen.

U kunt binnen 14 dagen, om wat voor reden dan ook, het product retourneren. Dit is het zogenaamde herroepingsrecht. Het is daarbij handig om eerst contact met ons op te nemen voor het retourneren. Hierdoor kunnen we namelijk snel handelen en uw zo snel mogelijk van dienst zijn.

 

Klachtenregeling:

Omdat wij onze klanten een optimale service willen verlenen vinden wij het belangrijk van u te horen als u klachten heeft over onze dienstverlening. Doe dit – mede om eventuele schade te beperken – zo snel mogelijk. Volgens de wet is een klacht op tijd kenbaar gemaakt als dit binnen twee maanden na ontdekking gebeurt. Dit geldt ook in het geval dat het gekochte product niet de eigenschappen heeft die u op grond van de koopovereenkomst mocht verwachten. Het is in uw belang om uw klachten schriftelijk kenbaar te maken.

Als u een klacht bij ons indient zal die uiterlijk binnen 14 dagen worden beantwoord. Hebben wij daarvoor meer tijd nodig, dan laten wij u binnen 14 dagen weten wanneer u antwoord kunt verwachten.

Wordt een klacht niet naar uw tevredenheid opgelost, dan kunt u gebruik maken van de bemiddelingsregeling van ICTWaarborg door het bemiddelingsformulier op www.ictwaarborg.nl in te vullen.

Onze Partners

Meer weten over onze diensten? Neem vrijblijvend contact op.