Over ons

Doe wat je leuk vindt, doe waar je goed in bent. Zo is Van Mourik Computerservice ontstaan. Tijdens vorige functies in loondienst groeide oprichter André steeds meer uit tot technisch specialist.

Bij problemen met computers, het bedrijfsnetwerk, zakelijke telefonie en de beveiliging van het pand, werd hij ingeschakeld. De affiniteit met deze technologieën zorgde ervoor dat hij zich steeds meer in deze zaken ging specialiseren. Mensen tevreden maken met stabiele, betrouwbare oplossingen in de communicatietechnologie, dat zorgt voor voldoening.

Sinds 2014 is André van Mourik zich volledig gaan richten op deze dienstverlening. Persoonlijke service voor particulieren en bedrijven, dat vormt de basis. Want een dure oplossing die toch niet bij u of uw bedrijf past, daar worden beide partijen op termijn niet beter van! Wij praten dan ook graag met u over uw vraagstukken op het gebied van zakelijke telefonie, uw netwerk en de beveiliging daarvan.

De IT- en telecomspecialist in Zoelen en omgeving

Werkend vanuit Zoelen, nabij Tiel, bedient Van Mourik Computerservice particulieren en bedrijven. Maar u hoeft zeker niet gevestigd te zijn in Tiel, Geldermalsen, Kesteren of Rhenen. Iedereen heeft immers baat bij betrouwbare communicatie- en beveiligingsoplossingen.

Geen situatie is hetzelfde. Neem daarom contact met ons op om opties en kosten te bespreken.

Stuur een e-mail
Bel: 06 517 128 13

Onze Partners

Zakelijk en particulier

Zakelijk en particulier, wij spreken uw taal. Door onze jarenlange ervaring begrijpen we heel gauw wat er bij u speelt. Van de meeste vragen kijken wij niet meer op. Daardoor worden uw problemen op gebied van ICT en communicatie gauw verholpen.

Een persoonlijke benadering en één aanspreekpunt.

Meer weten over onze diensten? Neem vrijblijvend contact op.