ICT

Uw computer, telefonie of bedrijfsnetwerk werkt niet goed. U of uw medewerkers krijgen het werk niet gedaan en verliezen kostbare uren. Een onwenselijke situatie!

Verspil geen tijd, geld en energie. Schakel Van Mourik Computerservice in om uw apparaten te repareren of de snelheid en beveiliging van uw computer of netwerk te verbeteren.

 

Professionele ICT-oplossingen voor het MKB

Problemen en fouten worden snel en effectief verholpen. Maar wij kunnen uw netwerk ook verbeteren, beveiligen en versnellen. Bij ons kunt terecht voor:

  • Netwerkbeheer
  • Cloudoplossingen
  • Installatie soft- en hardware
  • Inrichten van Office 365-omgevingen
  • Beveiliging van digitale systemen

Betaalbare reparaties voor particulieren

Een computer of laptop moet gewoon goed werken. Punt. Wanneer deze kapot is, zit u met een probleem dat u zelf moeilijk kunt verhelpen. Het wegbrengen van uw computer naar een fysieke winkel is vaak prijzig.

Van Mourik Computerservice is gespecialiseerd in de reparatie van Windows computers. Met meer dan 10 jaar ervaring hebben wij praktisch alle problemen al eens voorbij zien komen. Mede hierdoor en het feit dat onze kosten laag zijn, kunnen wij reparaties vaak snel uitvoeren. En dat merkt u in de kosten! Hoeveel kost een reparatie? Dat hangt natuurlijk helemaal van het probleem af.

Voorkomen is altijd beter dan verhelpen. Wij bieden verschillende services om uw computer of laptop beter te beveiligen en beschermen:

  • Installatie van virusscanners
  • Installatie van software, hardware en hulpprogramma’s
  • Grondig onderhoud voor prestatieverbeteringen

Neem contact op met Van Mourik Computerservice om een afspraak te maken. Wij komen zo snel mogelijk bij u langs, zodat u uw computer weer kunt gebruiken zoals u dat wilt.

Neem contact op
Heeft u een vraag?

Bel direct met onze ICT specialist

06 517 128 13
Het netwerk is de ruggengraat van uw onderneming. Tegenwoordig wil men graag zowel het bedrade- als draadloze netwerk in optimale conditie hebben. Zonder een goed en veilig netwerk is kunt u immers uw werkzaamheden niet goed uitvoeren. Wij hebben ons daar in gespecialiseerd door een opleiding in netwerken te volgen. Van Mourik Computerservice ondersteunt u graag, neem contact op als uw bedrijf toe is aan beheer van uw netwerk.
Meer informatie
Een nieuwe laptop of computer kopen doet u bij Van Mourik Computerservice Onze naam zegt het al: bij Van Mourik Computerservice leveren wij graag de allerbeste service voor al uw ICT-wensen. Als u een nieuwe laptop of computer wilt kopen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij vinden het belangrijk dat als u als particuliere of zakelijke klant een nieuwe computer gaat kopen, deze perfect op uw wensen en behoeften is afgestemd. Alleen zo doet u een passende aanschaf, waar u nog vele jaren optimaal gebruik van kunt maken. Alle computers en laptops worden vooraf samen met u samengesteld en door ons geïnstalleerd en eventueel persoonlijk bij u thuis afgeleverd. Zo kunt u direct aan de slag! Naast de verkoop van nieuwe pc’s en laptops kunt u ook bij ons terecht voor software, onderdelen en accessoires, zoals printers, inkt, routers, netwerkoplossingen, kabels en meer. Wilt u meer weten over onze service of wilt u een nieuwe computer kopen die geheel conform uw wensen is samengesteld? Neem contact met ons op om uw vraagstukken te bespreken en een gepaste kosteninschatting te ontvangen.
Meer informatie
Uw ICT systeem heeft onderhoud nodig en soms ook reparatie. Onze specialist kan u daarbij perfect ondersteunen. Bij onderhoud moet u denken aan: fysiek schoonmaken van uw systeem verwijderen van onnodige bestanden in het register, besturingssysteem en harddisk verwijderen van virussen, spyware, adware, ransomware en andere ongewenste software installeren van de nieuwste updates controle van de processor, werkgeheugen en harddisk optimaliseren, defragmenteren en afstellen van prestaties oplossen van storingen Onze specialist is ook ICT-Keurmeester waardoor uw altijd met een gerust gevoel weer naar huis gaat met uw systeem. Wij voorzien uw systeem ook van een keurmerk zodra deze gecontroleerd is. U kunt het vergelijken met een auto die APK gekeurd is. Wij gaan de deur liever niet uit voordat hetgeen we onderhouden ook werkt. Daarom leveren we persoonlijk aan u op met het keurmerk. Zo weten we of u tevreden bent en weet u waar u terecht kunt bij vragen. We houden het zo gebruikersvriendelijk en eenvoudig mogelijk.
Meer informatie
Tegenwoordig willen we niet alleen op kantoor beschikken over onze bedrijfsinformatie. Het liefst zijn we 24/7 in control. Door kleine aanpassingen toe te passen, kunt u altijd bij u bestanden of e-mails. Van Mourik Computerservice informeert u graag over de oplossingen die wij voor u kunnen verzorgen.
Meer informatie
Office 365 voor MKB of particulier, wij leveren en installeren het pakket voor u zodat u meteen aan de slag kunt. Neem contact op met Van Mourik Computerservice en informeer naar de scherpe tarieven.
Meer informatie

Wij staan voor u klaar!

Alles onder één dak
Met één aanspreekpunt
Van ZZP tot MKB
Een oplossing voor iedere situatie
Professionele support
Voor vragen, advies en hulp of afstand

ICT

Ondersteuning van A-Z op het gebied van ICT.
Bekijk alle diensten

Telecom

Telefonie kent voor ons geen geheimen.
Bekijk alle diensten

Beveiliging

Veiligheid en bescherming van uw materiaal staat bovenaan.
Bekijk alle diensten

Onze Partners

Meer weten over onze diensten? Neem vrijblijvend contact op.