Beveiliging

Trek de deur met een zeker gevoel achter u dicht met de camera- en alarmsystemen van Van Mourik Computerservice. Lees meer over de beveiligingsoplossingen van Van Mourik Computerservice.

Beveiliging voor MKB en woningen

Het alarmsysteem staat aan. De bewegingscamera’s draaien. Met een gerust hart draait u de deur van uw kantoor of woning op slot. Wetend dat uw waardevolle spullen, kantoorpand of bedrijfsmiddelen goed beveiligd zijn.

Uw netwerk en bestanden moeten digitaal volledig veilig zijn. Maar uw fysieke middelen zijn vaak nog belangrijker. Ook zo kunnen hackers toegang krijgen tot uw waardevolle informatie.

Wat als er ingebroken wordt? Bent u dan goed verzekerd doordat uw pand goed afgesloten is? Heeft u er alles aan gedaan om te voorkomen dat kwaadwillenden binnen kunnen komen? Technologie biedt de uitkomst!

Van Mourik Computerservice zorgt ervoor dat de beveiliging van uw kantoor waterdicht is.

 

Camera- en alarmsystemen voor bedrijven

Technologie zorgt ervoor dat u zeker weet wat er in en rondom uw bedrijfspand gebeurt.

Met IP-camera’s kijkt u op elk moment van de dag mee. De huidige camera- en alarmsystemen sturen een melding naar uw telefoon wanneer er beweging rondom uw bedrijf is gedetecteerd. Bij vals alarm schakelt u op afstand met een klik uw alarm uit. Wanneer er wel gevaar dreigt, schakelt u met een klik hulpdiensten in.

Welke beveiligingsmiddelen heeft u nodig? Dat hangt natuurlijk af van uw persoonlijke situatie.
VMC installeert onder andere de volgende oplossingen:

  • Camerasystemen met bewegingsdetectoren
  • Geavanceerde alarmsystemen
  • IP-camera’s

Beveiliging in Zoelen en omgeving

Van Mourik Computerservice gaat verder dan digitale beveiliging. Een veilig gevoel heeft u immers pas wanneer u weet dat uw computers, server en andere waardevolle middelen ook veilig zijn.

Vanuit Zoelen, nabij Tiel, bedienen wij bedrijven en particulieren in de provincies Noord-Brabant, Gelderland en Utrecht. Maar ook voor projecten die wat verder van huis zijn, kunt u ons inschakelen.

Jaren ervaring met beveiliging- en alarmsystemen zorgen ervoor dat wij in een oogopslag zien welke oplossingen het best bij uw woning of bedrijf passen.

Welke beveiligingsoplossingen heeft u nodig voor uw bedrijf of woning? Van Mourik Computerservice bekijkt graag samen met u uw huidige situatie en draagt de oplossingen aan die aansluiten op uw wensen, situatie en budget. Neem contact met ons op.

Heeft u een vraag?

Bel direct met onze ICT specialist

06 517 128 13
Camerasystemen zijn te kust en te keur verkrijgbaar. Maar wordt u goed geadviseerd, bijvoorbeeld op het gebied van materiaal en strategie? Van Mourik Computerservice is daarin gespecialiseerd. Wij leveren en installeren alleen systemen die aan uw en onze kwaliteitseisen voldoen. Betrouwbare camerasystemen, veilig en niet toegankelijk voor derden. Neem contact op met Van Mourik Computerservice om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.
Meer informatie
Bij een camerasysteem, netwerk of telefoon hoort montage en onderhoud. Wij gaan de deur liever niet uit voordat hetgeen we leveren ook werkt. Daarom monteren we onze camerasystemen zelf en leveren we persoonlijk aan u op. Zo weten we of u tevreden bent en weet u waar u terecht kunt bij vragen. Het onderhoud passen we aan aan uw wensen. We houden het zo gebruikersvriendelijk en eenvoudig mogelijk.
Meer informatie
Het netwerk is de ruggengraat van uw onderneming. Meer hoeven we daar eigenlijk niet over te zeggen. Een vitaal systeem dat uw bedrijfsprocessen ondersteunt. Van Mourik Computerservice installeert al jaren netwerken op maat. Neem contact op als uw bedrijf toe is aan verbetering of een check.
Meer informatie
Bij Van Mourik Computerservice wordt er niet door derden gestuurd op verkoopcijfers, zo behouden wij onze onafhankelijkheid. Er zijn natuurlijk wel merken waar we graag mee werken, omdat ze voldoen aan onze kwaliteitseisen en betaalbaar zijn. Wat vooral belangrijk is: uw eigen wensen. Zodra we die helder in beeld hebben, maken wij een passend advies. Inventariseer uw wensen en neem contact op met Van Mourik Computerservice.  
Meer informatie
Niets is zo vervelend als het netwerksysteem in uw bedrijf eruit ligt. Ook daar is kwaliteit en service van groot belang. Van Mourik Computerservice installeert en onderhoudt netwerk- en back-upsystemen. Wij werken transparant en voor een nette prijs. Bij calamiteiten zijn onze korte lijnen en snelle reactiesnelheid die punten die ons onderscheiden van andere aanbieders. Wilt u meer informatie of bent u benieuwd hoe uw huidige systeem ervoor staat? Neem contact op met Van Mourik Computerservice!
Meer informatie

Wij staan voor u klaar!

Alles onder één dak
Met één aanspreekpunt
Van ZZP tot MKB
Een oplossing voor iedere situatie
Professionele support
Voor vragen, advies en hulp of afstand

ICT

Ondersteuning van A-Z op het gebied van ICT.
Bekijk alle diensten

Telecom

Telefonie kent voor ons geen geheimen.
Bekijk alle diensten

Beveiliging

Veiligheid en bescherming van uw materiaal staat bovenaan.
Bekijk alle diensten

Onze Partners

Meer weten over onze diensten? Neem vrijblijvend contact op.