Wie zijn wij


Ik ben André van Mourik en woon in Zoelen. Na mijn middelbare school in 2003 ben ik een studie tot boekhoudkundig medewerker begonnen. Ik deed dit via een BBL opleiding (4 dagen werken en 1 dag naar school). Ik deed dit bij Financieel- en fiscaaladviesbureau Burgers in Culemborg. Ik deed hier van alles maar was vooral bezig met het inboeken van administraties. Echter deed ik hier zo af en toe ook al wat dingen met computers omdat dit toch altijd al een hobby van me was. Na een leuke periode van 3 jaar had ik mijn opleiding afgerond en zocht ik een nieuwe uitdaging. 


Binnen 2 weken had ik nieuw werk gevonden bij Van Lanschot Bankiers in 's-Hertogenbosch. Ik ben daar begonnen op een administratieve afdeling. Echter bleef mijn passie voor computers ook waardoor ik op 1 januari 2008 mijn eigen bedrijf gestart ben met de naam Van Mourik Computerservice. 


In 2009 kreeg ik bij Van Lanschot Bankiers de mogelijkheid om mezelf meer te profileren op de administratieve afdeling. Ik ging mezelf meer bezig houden met technische aspecten. Zo was ik verantwoordelijk voor alle reparaties op het gebied van hypotheken en voor een gedeelte van geldleningen. Daar was ik betrokken het bij opmaken van requirements voor releases en voerde ik testen uit. Daarnaast was ik BKR Expert en hield ik met bezig met de Voor Ingevulde Aangifte richting de belastingdienst. 


Echter door reorganisatie in 2013 viel voor mij het doek bij Van Lanschot. Voor mij was dit een mooi moment om me volledig te richten op mijn eigen bedrijf. Na een uitwerkperiode van een halfjaar ben ik 1 juni 2014 volledig voor mezelf begonnen. 


Met Van Mourik Computerservice willen we een goede service verlenen tegen een leuke prijs.


Graag tot ziens bij Van Mourik Computerservice.


Met vriendelijke groet,


André van Mourik.